Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


untuk nurul...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
untuk nurul



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 12-Jul-2008 05:56
.:.hershey's perfectly kek cekelat.:.

Buat 2 ketui kek ni...seketui for my customer, NuRuL...hepi makan kek birthday :-D dan seketui lagi untuk dingap dengan lahapnya LOL...tak plan pon nk buat resipi ni tapi teringat k.daalia bg taw sedap resipi nih :P ...pastu korek korek kt fp mamafami jumpa la kan...pastu tak puas hati lagi...tepon mama tanya...ada la beberapa cadangan...tapi mama bg taw pon yang ni la best...so pung pang pung pang :get_you: jadi la 2 ketui... :groucho: sangat sedap ooooo :omg_no: hat yang seketui lagi...dah nguk ngap nguk ngap lepaih keluaq dari oben tanpa sebarang mekap LOL ....so thanks mama.... :angel_fly:,

Mesej untuk mama...terima kasih banyak banyak noooo...sharing is caring taw :-D ...mama lagi satu memula terkejut tengok bancuhan tu cayaq taw tapi pederaih ja...tapi alhamdulillah jadi :-D segah nama keknya terkesima dek rasanya... :-O




HERSHEY'S "PERFECTLY CHOCOLATE" Chocolate Cake
Sumber : http://mamafami.fotopages.com(Mamafami)

Bahan-bahan :

2 cawan gula
1-3/4 cawan tepung gandum
3/4 cawan serbuk koko
1-1/2 sudu kecil serbuk penaik
1-1/2 sudu kecil soda bikabonat
1 sudu kecil garam
2 biji telur
1 cawan susu segar
1/2 cawan minyak sayuran
2 sudu kecil esen vanilla
1 cawan air mendidih

Kaedah penyediaan :

1. Ayakkan tepung, serbuk koko, serbuk penaik, soda bikabonat dan garam ke dalam mangkuk.
Masukkan gula dan kacau sebati.
2. Masukkan telur, susu segar, minyak masak dan esen vanilla ke dalam bancuhan tepung tadi dan
pukul selama 2 minit. (Mama tidak menggunakan mixer, jadi mama pukul lama sedikit).
3. Tuangkan air mendidih ke dalam adunan. Bancuhan akan menjadi agak cair.
4. Tuangkan ke dalam loyang cupcakes yang telah di alas dengan cawan kertas.
5. Bakar di dalam ketuhar yang telah dipanaskan terlebih dahulu dengan suhu 350°F/180 C/Gas nombor
4 sehingga masak.


Ni pulak dek non http://shima27.fotopages.com(shima) sebelah dapoq bagi award ni...rasa macam tak layak ja terima award ni sebab selalu apdet fp ikut rasa sesedap hati che rani jaaa... LOL tapi orang dah suruh pi amik, angkut ja la... :P cakap banyak pulak $-)...tunggu gosip che bedah hat lain pulak nooo LOL

Babai
Rani
http://bakedecorate2u.blogspot.com




© Pidgin Technologies Ltd. 2016