Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 6-Jul-2008 03:16
.:.u & me.:.
&
u and me, u and i, saya dan awak, saya dan kamu, sayang dan abang, sayang dan sayang, yang dan abang, honey and darling, honey and baby, pa and ma, mom and dad, mummy and daddy.....jangan mummy and puppy sudah daaaaaa LOL ooooo lalalala semuanya sama maksud ;-)



Hoaaaaaaaaa :-D ni seketui lagi kek yang rani kendong bersama kek-kek fondant dari kL ke ChAnGluN. Di samping mengendong kek-kek lain, kek ini menjadi pOjAaN hati ku....kek untuk BeLaTeD BiRtHdAy gergirl and boboy a.k.a am & rani @ a.k.a aMrAn & NuWaIraNi.....hahaha hohoho yang tak akan rani lupa dalam lipatan kenangan sebab kek besday yang paling lama berjalan LOL ...kebetulan besday rani and hubby dekat dekat tapi bukan la selang semenet @ sehari @ sejam tapi bulan dekat dekat :-D jadi amek la kesempatan oder kat tokei cheesecakehttp://yt5486.fotopages.com(Yatt), sbb nk tengok secara "live" sentuhannya...alhamdulillah kek selamat sampai bersama tuannya tanpa sebarang kemalangan ngeri LOL Yeayyyyyyyyyyyy!!!. Kalau nk oder sila nooooo, kat yatt...



Dek terasa sangat sangat sangat nk makan yatt's special cheesecake, rani terus sms dan call yatt. Sila tenung hingga juling :crazy_dizzy: bagi yang berminat tapi jangan sampai penin :crazy_freak: , bagi yang nk mencilok idea :groucho: sila dapatkan permit mencilok :-D bagi yang terasa nk ngap :weee: kek sudah ilek LOL untuk ekstra jelas, segala bunga, daun dan ranting tu semua dilukis bersaiz ekstra ekstra s, haluih haluih cikonet tapi rani soka :-D. Kek ni di deliver sendiri ole tokei cheesecake kat kelas cikgu http://lynnhassan.fotopages.com( lynn) :-D sambil sengeh sengeh malu... :shy:



Pokok anggur subur...berbunga dan berbuah dengan lebatnya..... :-D


Merayayap-rayap macam pokok kacang ajaib...cita itu sungguh best~!!!



Rasa????? aahhhhhhhh sangat sedap ok :P bila blend rasa cheeese,ceri hitam,cekelat ganache dan gajus, sedap nooooo...bole repeat oder :-> yatt hang jangan lupa noooo ahemmmm untuk aku...hik hik hik...... LOL
So daggggg :-D
Rani
http://bakedecorate2u.blogspot.com

© Pidgin Technologies Ltd. 2016